***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Социолог: „Ако наистина е толкова невинен, нямаше да бъде застрелян“. Daily Telegraph подозира двама от шпионите във връзки с „Възраждане“


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 17 август   

 

Според изданието прокуратурата в София е почнала следствие на активността на Русев, Джамбазов и Иванова поради опасения, че като част от прокремълска мрежа те може да са се пробвали да се намесят в българските избори във Англия.

***

Въпреки непрекъснатия напън от войната Украйна най-вероятно ще успее да се ресурси с гориво за наближаващия зимен интервал.

***

Искахме да стане по-хубаво този път, само че май ще стане както винаги…

***

„ Ако в действителност е толкоз почтен, нямаше да бъде убит. Това е доста неприятна точка за правораздаването. 

Той най-после излезе като престиж. Когато някой не стане жертва на правораздаването, тогава един изверг си отива от ръката на по-голям изверг. 

Убийството на Алексей Петров слага въпросът кой е по-големият изверг. Разследването би трябвало да го откри или самият изверг няма да го разреши. 

Това ликвидиране демонстрира, че преходът продължава “, уточни Лозанов.

***

***

Полицията в Русе търси 81-годишната Маргарет Роуз Лайъл, която е жителка на село Кацелово, оповестиха от ОДМВР.

Синът на дамата е алармирал на 16 август в Районното ръководство в Две могили, че не може да я открие. Той е обяснил, че последно я е видял на нейния адрес в неделя - 13 август, когато ѝ е занесъл храна.

***

***

Съединени американски щати са одобрили продажбата на израелски комплекси за противоракетна защита „ Ароу “/„ Хец-3 “ (от англ. и ивр. „ Стрела “) на Германия за 3,5 милиарда $, най-голямата договорка в историята на израелския защитителен бранш, заяви израелското военно министерство, представено от Ройтерс.

***

Прокурорката от Джорджия по случая против Доналд Тръмп и 18 негови доближени, упрекнати в опит за катурване на резултата от изборите през 2020 година в същия този щат, предлага датата 4 март 2024 година за начало на процеса против тях, съобщи Франс прес.

***

Горският пожар, който през вчерашния ден избухна в планински народен парк на испанския остров Тенерифе, се популяризира на повърхност от 1800 хектара в границите на 24 часа, до момента в който пожарникарите се опитваха да овладеят пламъците в труднодостъпната околност, съобщи Ройтерс.

***

Един от най-големите градове в Северна Канада ще бъде евакуиран поради горски пожари, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Жителите на Йелоунайф получиха заповед през вчерашния ден вечерта да изоставен града. Пълната евакуация би трябвало да завърши до началото на уикенда. Населението на града е 20 000 души.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР